Cine suntem ?

IUSTMAN LOGISTIC SRL , este un furnizor dinamic de servicii transport de mărfuri, specializat in transport rutier de bunuri si maruri. Suntem o companie cu capital privat, 100% romanesc si operam la nivel national si european prin logistica personala, precum si prin reteaua de parteneri globali.

Awesome Image

Transportul ajunge la destinatie la timp si in siguranta

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, vă stăm la dipoziție cu soluții logistice complete, ce includ transporturi expres, transporturi de marfă, transporturi pentru toate tipurile de mărfuri generale si de persoane.

Contacteaza-ne !

Parc auto

Parcul nostru auto se adaptează nevoilor clienților noștri: de la mașini tip Sprinter, carosate, cu o capacitate utilă de încărcare intre 1,5 si 3,5 tone (12-15 m3), camioane cu greutate utilă de încărcare de până la 7 tone, destinate transportului de marfă cu volum de 70 m3, camioane tip dubă.
Succesul nostru constă pasiunea colectivă a echipei noastre, dar si a angajamentului nostru privind livrarile de bunuri, garantand o reducere a costurilor beneficiarilor nostri.

Transport si livrare

IUSTMAN LOGISTIC SRL efectueaza livrarea mărfurilor dumneavoastră în condiții de siguranță, securitate și în timp util, in Bucuresti dar si in spatiul Uniunii Europene, de la un un singur palet, la încărcături complete multiple.
Deservim o gama vasta de beneficiari, de la comercianți cu amănuntul, de la incărcare parțială, la operatiuni integrate complete

Parteneri

Testimonial

iustman.ro © All Rights Reserved.2022